هشدار میثم شکری ساز راجع به بعضی موسسات آموزشی کلاهبردار

میثم شکری ساز راجع به کلاهبرداری موسسات آموزشی هشدار می دهد
  •  

    میثم شکری ساز به عنوان یکی از کارآفرینان برتر و موفق کشورمان است که در زمینه تالیف و ترجمه کتاب بسیار فعال هستند. دکتر میثم شکری ساز کارآفرین کتاب های متعددی را در زمینه های مدیریت، بازاریابی و فروش، روانشناسی و کسب و کار به چاپ رسانده اند.

     

    زندگی نامه میثم شکری ساز

    دکتر میثم شکری ساز در سال ۱۳۶۵ به دنیا آمده است. دکتر شکری ساز با تلاش و کوشش خود توانسته است مدارک‌؛ دکتری کارآفرینی از دانشگاه آزاد اسلامی، کارشناسی ارشد MBA از دانشگاه اشتنبایس برلین آلمان و امیر کبیر تهران و همچنین مدرک کارشناسی مهندسی صنایع از دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان را اخذ نماید.

    میثم شکری ساز نخبه ایرانیدکتر میثم شکری ساز در حال حاضر به عنوان یکی از برترین کارآفرینان کشور محسوب می شود. همچنین ایشان به عنوان یکی از مشاوران زبده در زمینه ی مدیریت، ارتباطات، بازاریابی و فروش، منابع انسانی و کارآفرینی در کشور شناخته شده اند.

    میثم شکری ساز کارآفرین به عنوان مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره در هولدینگ پارس پندار نهاد مشغول به فعالیت است. حوزه کاری این مجموعه بزرگ در ارتباط با آموزش مجازی، آموزش حضوری، انتشارات، مشاوره کسب و کار و کاریابی می باشد.

    همانطور که گفته شد، دکتر شکری ساز کارآفرین در زمینه تالیف و ترجمه کتاب نیز توانسته اند توانایی و مهارت خود را نشان دهند. دکتر شکری ساز به حوزه های کارآفرینی و بازاریابی علاقه ی بسیاری دارند و به همین خاطر، کتاب های ایشان بیشتر در این زمینه ها می باشد و دیدگاه های خود را در ارتباط با این حوزه ها بیان کرده است. در ادامه به کتاب های ایشان پرداخته ایم و نکاتی را در خصوص آن ها بیان نموده ایم.

    برای آشنایی بیشتر با شخصیت دکتر شکری ساز لطفا فایل صوتی زیر را ملاحظه بفرمایید.

    دغدغه دکتر شکری ساز راجع به کلاهبرداری بعضی از موسسات آموزشی

    دکتر میثم شکری ساز که سابقه فعالیت طولانی در زمینه آموزش حضوری و مجازی دارند، وضعیت فعلی دوره های آموزشی موجود در فضای مجازی را نامناسب دانستند. ایشان معتقدند که بعضی از موسسات آموزشی فعلی با کمک تبلیغات حرفه ای و وعده های دروغین توانسته اند محتواهای آموزشی بی کیفیت خود را به فروش برسانند. مخاطب کلاهبرداری موسسات کنکوری، افرادی هستند که با هدف قبولی در دانشگاه گرفتار دام چنین موسساتی شده اند. از سوی دیگر کلاهبرداری موسسات کاریابی نیز مرسوم است. خیلی از افرادی که دنبال مهارت آموزی برای ورود به بازار کار بوده اند نیز با خرید چنین دوره های آموزشی بدون کیفیتی متضرر شده اند.

    دکتر میثم شکری ساز معتقد است که این موسسات آموزشی به دو صورت توانسته اند مبالغ هنگفتی را کلاهبرداری کنند. این اشخاص با تبلیغاتی حرفه ای که در فضای مجازی انجام می دهند توانسته اند افرادی را با هدف رسیدن به موفقیت تطمیع کنند. یکی از ترفندهایی که این گونه موسسات به کار می برند استفاده از افرادی است که مثلا با کمک دوره های آموزشی آن ها توانسته اند در کنکور رتبه خوبی کسب کنند یا با کمک آموزش های آن ها موفق شده اند مهارت های کافی و لازم برای ورود به بازار کار را به دست آورند. برای مقابله با چنین ترفندهای تبلیغاتی، دکتر شکری ساز به افراد توصیه می کنند که حتما برای یادگیری و آموزش به موسساتی مراجعه کنند که آشنایان یا دوستان معرفی می کنند. البته می توان با تحقیقات و بررسی مجوزهای لازم، عدم ثبت شکایت قبلی از موسسه و … از کیفیت بالای محتواهای آموزشی چنین موسساتی اطمینان حاصل کرد.

    میثم شکری ساز کلاهبردارهای آموزش عالیدکتر شکری ساز مدیر هولدینگ پارس گونه دیگری از روش های کلاهبرداری که به تازگی مرسوم شده است را این گونه تشریح می کند: اخیرا برخی افراد کلاهبردار وعده های دروغین راجع به سرمایه گذاری در آموزش های مجازی و دوره های غیر حضوری را مطرح می کنند. با توجه به سود و گردش مالی بالای چنین کسب و کارهایی، احتمال فریب خوردن افراد وجود دارد. این گونه موسسات (که معمولا دارای مجوزهای لازم نیستند و زمان کوتاهی از تاسیس آن ها نگذشته است) با ارائه مستنداتی دروغین ادعا می کنند که می توان با سرمایه گذاری یکساله در کسب و کار آن ها سودی 100 تا 200 درصد کسب نمود. دکتر میثم شکری ساز به افرادی که قصد سرمایه گذاری های مطمئن و بدون حاشیه را دارند توصیه می کنند که حتما قبل از اقدام به سرمایه گذاری از وجود مجوزهای لازم چنین شرکت هایی مطمئن شوند. ضمن اینکه روش سرمایه گذاری پیشنهاد شده را حتما با صاحب نظران و خبرگان کسب و کار مطرح نمایند تا از میزان سوددهی و واقعی بودن وعده ها اطمینان حاصل شود.

    با وجود اینکه تا کنون صاحبان بسیاری از این موسسات و شرکت های کلاهبردار دستگیر شده اند، اما هنوز هم موسساتی دیده می شوند که با زیرکی به فعالیت خود ادامه می دهند. دکتر شکری ساز خواستار این شد که هر چه سریعتر دستگیری صاحبان این دسته از کسب و کارهای کلاهبردار باعث سالم سازی فضای کسب و کار می شود. ایشان معتقدند که وجود چنین کسب و کارهایی علاوه بر این که به پیشرفت جامعه کمک نمی کند، حس بی اعتمادی و ناامیدی را در افراد تقویت می کند و این اصلا برای کشوری که سودای رشد و پیشرفت را در سر می پروراند مناسب نیست.

    برای آشنایی بیشتر با نظرات دکتر شکری ساز راجع به کلاهبرداری در موسسات آموزش عالی حضوری یا مجازی ویدیو زیر را تماشا نمایید.

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۴ رای